Transport gratuit pentru comenzile peste 300 RON, in limita de acoperire a curierului.

Cum prevenim imbatranirea pielii din jurul ochilor

Atunci când râdem sau plângem, stăm în lumina soarelui sau privim ore întregi ecranul laptopului sau al telefonului, ochii și pielea din jurul lor suferă. Dacă ochii îți sunt încordați sau dacă ești pur și simplu epuizat, vasele de sânge de sub piele se extind și devin mai vizibile prin această piele subțire. Acest lucru creează cearcane întunecate sau pungi umflate sub ochi. Factorii de stres extern, cum ar fi poluarea aerului, precum și aspecte ale stilului de viață, cum ar fi somnul, dieta și exercițiile fizice, pot juca un rol în aspectul pielii de sub ochi.

Iti propunem 4 idei de prevenire a îmbătrânirii pielii din jurul ochilor:

1. Somnul
Pielea primeste mai mult sânge în timpul somnului, astfel încât să poată produce colagen, esențial pentru organism.Când ești obosit, vasele de sânge se dilată cu creșterea cortizolului, făcându-le mai vizibile sub pielea subțire din jurul ochilor și creând cearcăne și pungi in jurul ochilor.

2. Crema cu protectie solară (Crema cu SPF 35+ My Symphony)
Protecția solară este esențială in prevenirea îmbătrânirii pielii mai ales in zona ochilor unde straturile pielii sunt mai subțiri. Pentru a nu se pata tenul din cauza radiaților UVA și UVB și ochii sa nu se irite este ideal sa folosești o crema cu protectie solară minerala cum este crema noastră din gama Whitesense cu protectie solară 35+. Sfat: aplica produs și pe pleoapa superioară pentru o protectie completa a ochilor.

3. Ochelarii de soare.
Aceștia protejează atât ochii cât și pielea din jurul ochilor de aceea este important ca factorul de protectie a lentilelor sa fie cât mai mare și eficient.În primul rând, nuanța întunecată a lentilelor împiedică să iti strângi ochii în lumina strălucitoare și să faci riduri în jurul ochilor. Mai important, cu toate acestea, protecția UVA previne deteriorarea profundă a celulelor, care altfel ar apărea în timp, sub formă de riduri din jurul
 ochilor și chiar ca probleme de vedere. Așadar, dacă intenționezi să pleci în vacanță sau să petreci timp la soare, asigură-te că ai ochelari de soare buni, cu protecție UV garantată.

4. Creme hidratante (UltraLift Cream gama Luxury sau MiracleLift gama Whitesense )
Crema hidratantă trebuie să fie o parte esențială a rutinei de îngrijire a ochilor. Indiferent dacă vrei să reduci ridurile sau cercurile întunecate sau dorești doar să ai grijă de pielea din jurul ochilor, aici poți afla ce tipuri diferite de hidratante sunt potrivite pentru fiecare scop:
- crema unguent antirid de zi( UltraLift Cream)
-crema unguent conturi ochi dedicată special pielii din jurul ochilor ( Crema rejuvenanta gama Luxury)
-Ser anticearcan cu foița de aur ( marca mysy.ro)

Tine cont de sfaturile date și nou cei de la MYSY îți garantam ca vei avea cei mai frumoși și odihniți ochi!😉

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!