Transport gratuit pentru comenzile peste 300 RON, in limita de acoperire a curierului.

De ce sa folosim produse cosmetice cu SPF?

De ce sa folosim produse cosmetice cu SPF?

Factorul de protecție solară  reprezintă capacitatea unui produs cosmetic de a opri cantitatea de radiații UVB absorbite de piele. El acționează precum o barieră de protecție pentru piele, împotriva razelor solare, iar procentul lui într-o cremă determină eficiența acelui produs în contact cu pielea.


Un factor de protecție solară ridicat prelungește timpul petrecut la soare și asigură obținerea unui bronz sănătos și frumos.

Există două tipuri de factor de protecție solară SPF:

• Chimică
• Minerală


Factor de protecție solară chimică există în majoritatea produselor cosmetice care le regăsim pe rafturile magazinelor dar nu sunt cele mai sănătoase pentru organismul nostru deoarece :
-provoacă alergii mai ales pielii sensibile deschise la culoare, 
-nu acționează direct după ce este aplicat produsul pe piele,ci numai după 15-20 minute 
-necesită reaplicare.

Factor de protecție solară minerală:

- este cel care se bazează pe agenți fizici de blocare a radiațiilor UV. SPF- ul mineral creează o barieră fizică la nivel cutanat, reflectând radiațiile UV, nu absorbindu-le. Avantajul SPF-ului mineral este că are spectru larg, ceea ce înseamnă că oferă protecție, atât împotriva radiațiilor UVA, cât și împotriva celor UVB. Factorul de protecție minerală nu are potențial alergic și este mai sigur pentru organism.Un alt avantaj al acestuia constă în faptul că începe să acționeze imediat după aplicarea produsului pe piele.

Este important să nu ignorăm produsele cosmetice cu factor de protecție mai ridicat vara și mai scăzut în anotimpurile răcoroase deoarece el previne:

- cancerul de piele 
- arsurile tegumentului
- apariția roșeții
- hiperpigmentarea
- îmbătrânirea pielii

Iti recomandăm o cremă antirid din ingrediente organice, ideală pentru tenul tău, care să îl hidrateze, și sa îl protejeze de razele solare. Crema ten mixt cu SPF 35+ hidratează si protejează pielea sensibilă de efectele foarte nocive ale radiatiilor solare.

Are o textura lejeră, catifelată, nu lasă urme albe,
Asigură protectie UVA, UVB.

Ingredientele 100% naturale prietenoase cu pielea, îți protejează tenul împotriva îmbătrânirii, a petelor solare.
Protejeaza ADN-ul celular, are proprietati anti-inflamatorii si previne imbatranirea prematura a pielii.

Este o cremă foarte complexă datorită produșilor activi care protejează pielea de factorii externi: gel Aloe Vera, ulei de argan, ulei de avocado, vit E, glicerină dar in același timp este și un produs anti-age având in compoziție acid hialuronic pur!
 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!